Категории ревюта

Евтини Самолетни Билети

Вземометър: Вземометър на www.evtini-samoletni-bileti.net: 9 от 10 (9/10)
Посети Евтини Самолетни Билети (www.evtini-samoletni-bileti.net)

Evtini-Samoletni-Bileti.net е един от първите сайтове за самолетни билети в България и също така е един от първите, позволяващи сравнение на цени на билети от традиционни и нискотарифни авиокомпании. Сайтът позволява намирането на полети от и до всяка точка на света, като предлага варианти за различни прекачвания и различна комбинация от авиокомпании, така че да можете да изберете най-удобния и изгоден за вас вариант.

Резервацията е възможно най-опростена, а има и добро видео, обясняващо процеса в детайл. Издадените билети са, разбира се, електронни, т.е. ги получавате на пощата си веднага, щом резервацията е потвърдена и плащането - получено.

В Evtini-samoletni-bileti.net можете да платите по банков път или с кредитна карта (MasterCard или VISA). Поради непрекъснато променящите се цени на самолетните билети е препоръчително да се плати възможно най-бързо след пускането на информацията за резервацията. В противен случай може да се окаже, че цената се е променила съществено (ако изчакате седмица, например).

Отдела за обслужване на клиенти е професионален, а работното време - достатъчно дълго, така че да не се налага да звъните от работното си място. Самата резервация също може да стане по телефона, ако поради някаква причина предпочитате това вместо процеса на самия сайт.

На сайта също така се публикуват и ежедневни промоции на самолетни билети, което реално е извадка на най-изгодните цени към дадения ден.

Адрес на сайта: www.evtini-samoletni-bileti.net

Методи за плащане и райони на доставка

Във www.evtini-samoletni-bileti.net можете да платите чрез:

Банков преводКредитни и дебитни карти VISAКредитни и дебитни карти MasterCard

www.evtini-samoletni-bileti.net доставя в цялата страна.

Рейтинги на www.evtini-samoletni-bileti.net

Ползваемост: (9/10) Вземометър: 9/10

Вземометър на www.evtini-samoletni-bileti.net: 9 от 10

Потребителски рейтинг: 0/10

Потребителски рейтинг на www.evtini-samoletni-bileti.net: 0 от 10
Избор: (10/10)
Отдел клиенти: (9/10)
Доставка: (10/10)
Плащания: (8/10)
Промоции: (9/10)

Потребителски мнения и ревюта за www.evtini-samoletni-bileti.net

Обща оценка на потребителя: Оценка на потребителя за www.evtini-samoletni-bileti.net: 9 от 10 (9/10)

Обичам да пътувам самостоятелно (неорганизирано) и съответно резервацията на билет е важен момент за мен. Няколко пъти съм си резервирал полети от този сайт и съм изключително доволен от обслужването. Сайта се ползва лесно и като го проверя няколко пъти в рамките на седмица обикновено успявам да намеря много добри оферти. Тъй като не пътувам в последния момент, това обикновено не е проблем. Летя най-вече с WizzAir и RayanAir (Европа и...

Виж всички потребителски мнения за www.evtini-samoletni-bileti.net (общо 0)

Напиши ревю или сподели твоето мнение за www.evtini-samoletni-bileti.net

Вход за потребители

Нови потребителски мнения на магазини за Туризъм и самолетни билети